Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Zelný salát se dobře hodí k výraznému masu, jako je právě hovězí rostbíf. Nechcete-li se zdržovat jeho přípravou, zprudka opečte vysoký plátek osolené a opepřené roštěnky, zabalte ho do alobalu a nechte vychladnout. Pak nakrájejte na tenké proužky.

Vydání: 2013/6 2013/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Sendvič Středomořská

Ingredience

    • 8–12 krajíců tmavého chleba
    • 200 g krájeného rostbífu (nebo hovězí šunky)
    • rukola


    NA ZELNÝ SALÁT

     

    • 1/2 malé hlávky zelí
    • 1 mrkev
    • 1 malá cibule
    • 2 řapíky celeru
    • 4 lžíce majonézy
    • šťáva z 1/2 citronu
    • 4 lžíce nakládaného křenu
    • sůl a pepř

     

Příprava jídla

1 Najemno nakrouhejte 1/2 malé hlávky zelí a nahrubo nastrouhejte 1 mrkev. Přidejte 1 malou cibuli a 2 řapíky celeru, nakrájené nadrobno. Smíchejte s 4 lžícemi majonézy, šťávou z 1/2 citronu, 4 lžícemi nakládaného křenu a podle chuti osolte a opepřete.

2 Rozdělte zelný salát mezi 8–12 krajíců tmavého chleba spolu s 200 g krájeného rostbífu (nebo hovězí šunky) a rukolou.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Banh Mi sendvič

Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem

Růžový melounový nápoj

Oranžové pitíčko s mrkví

Zelený tekutý salát s cuketami

Šunková persiláda s bramborovým salátem a hráškovým pyré

Pudinkový dezert s karamelem a banány

Kari kuře s cizrnou a raitou

Banh Mi sendvič

Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem

Růžový melounový nápoj

Oranžové pitíčko s mrkví

Zelený tekutý salát s cuketami

Šunková persiláda s bramborovým salátem a hráškovým pyré

Pudinkový dezert s karamelem a banány

Kari kuře s cizrnou a raitou

Přidat komentář