Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte ovocné nápoje od Krtečka

plátky pomeranče ve vodě
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Animovaný Krteček, který provází naše životy již od poloviny minulého století, se rozhodl opět potěšit ty nejmenší a přichází na trh s exkluzivními novinkami české výroby, ze kterých si vyberou jak holky, tak kluci. Potěšte své děti a zasoutěžte si s námi o nové nápoje s tváří Krtečka!

Dopřejte svým dětem chuť Krtečkovy malinovky. Svět se mění, ale Krteček a malinovka zůstávají stejní. Tradiční Krtečkova malinová limonáda navíc neobsahuje žádné konzervační látky ani umělá sladidla či barviva a je obohacena o vitamin C. 

krtečkova malinovka v plechovce

Ochutnejte Krtečkův ovocný nápoj, který se díky plastové lahvičce s funkčním uzávěrem dětem pohodlně pije a žádná kapka tak nepadne vedle. Tato praktická lahev plná ovocného osvěžení a energie se výborně hodí na rodinné výlety i jako součást školní svačinky nebo pro doplnění tekutin při odpoledni stráveném na dětském hřišti. Krtečkovy ovocné nápoje jsou obohaceny o vitamin C a obsahují pouze přírodní barviva.

Osvěžte se Krtečkovým nektarem – džusíkem, který je nadupaný pořádnou dávkou ovoce. Praktické 250ml balení s brčkem se vejde do každého batůžku a je ideálním osvěžením během celého dne. Skvělá příležitost k tomu, jak si zdravě zamlsat. Vše bez konzervačních látek a barviv.

krtečkův jablečný nektar

Oslavte významné dny s Krtečkovými bublinkami! Krteček nezapomíná ani na zábavu a oslavy. Rozhodl se přijít s dětskou obdobou bublinkového sektu, který je obohacen o vitamin C. Bublinky zabalil Krteček do praktické plastové lahve, která se nikdy nerozbije a mohou ji tak vzít do ruky i ti nejmenší.

Uhaste svou žízeň s Krtečkovou vodou, která je vhodná i pro kojence. Nabízíme vám i vodu s příchutí oblíbených jahod. Tímto výrobkem by Krteček rád vzkázal všem dětem, že pití čisté pramenité vody je velmi zdravé a pro tělo přínosné!

Chcete vyhrát Krtečkovy nápoje? Odpovězte správně na soutěžní otázku, která zní:

Jaké další Krtečkovy produkty společnost X-Drink nabízí?

a) Krtečkovy jogurty
b) Krtečkovy přesnídávky
c) Krtečkovy čokolády

Více o Krtečkových produktech naleznete na www.x-drink.cz. Správnou odpověď zasílejte na adresu [email protected], do předmětu uveďte ‚Krteckovy napoje‘. Soutěž probíhá od 10. do 15. června 2014. Připraveny jsou tři výhry. Vyhrává 50., 100. a 150. soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku. Výherci budou kontaktováni e-mailem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč