Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Trik na krájení slaniny

plátky slaniny na prkénku s rozmarínem a cherry rajčaty
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Aby se vám plátky slaniny lépe krájely na nudličky, použijte jednoduchý fígl.

Slaninu zabalte do potravinové fólie a vložte ji na 15 minut do mrazáku. Slanina mírně ztuhne a díky tomu ji pak velkým nožem snadno nakrájíte na proužky o požadované síle.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč