Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby polévka nezkysla

hustá polévka s luštěninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Dobrou polévku je potřeba uchovat tak, aby ste se z ní mohli těšit i další den... 

 

Než uložíte jakoukoli polévku do chladničky, dejte jí čas, aby důkladně pozvolna vychladla. Pokličku nechte poodklopenou – teplo a vlhko totiž vytvářejí ideální podmínky pro kvašení.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč