Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zbavit mleté maso tuku

mleté maso a jarní zelenina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Tuk je sice nosičem chuti, ale v kupovaném mletém mase ho bývá příliš mnoho.

Pokud se chystáte vařit z něj omáčku, je řešení snadné: maso zahřejte na nepřilnavé pánvi tak, aby se tuk rozpustil, a pak ho slijte přes cedník.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč