Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jak připravit bylinkové máslo

39 000 zhlédnutí
Average: 3.5 10 hlasování
Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám a samozřejmě na pečivo. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek. Vypadá hezky na talíři, a přitom ho připravíte jednoduše. Máslo nechte změknout při pokojové teplotě a utřete se solí a nasekanými oblíbenými bylinkami – pažitkou, hladkolistou petrželí, koprem, bazalkou, tymiánem, rozmarýnem.... Hotovou směs můžete nechat ztuhnout v misce nebo pomocí kuchyňské folie vytvarovat do válečku, uložit do lednice a dle potřeby odkrajovat kolečka.
reklama

Komentáře

Obrazek uzivatele
Musim někdy zkusit.
Obrazek uzivatele
super

Přidat komentář