Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2019/5

Ani jsme se nenadáli a už je tu květen a s ním i oslavy neuvěřitelných 15. narozenin Apetitu! Příroda stihla rozkvést do krásy a s ní i obálka nového vydání. Květnové číslo totiž zdobí nádherný něžný dort, vítěz naší narozeninové soutěže. Přečtete si, jak jsme ze 116 dortů vybírali ten nej a pusťte se s námi do pečení. Budete nadšeni! Na své si však pochopitelně přijdete i v případě, že cukrařině příliš neholdujete, protože jsme pro vás připravili nové recepty na oblíbené masové a bezmasé kuličky, Středomořím inspirované večeře nebo lahodné pokrmy s čerstvými sýry. Nechybí ani nápady, co připravit ze staršího pečiva, abyste mu vrátili jeho zašlou slávu. Zlatým hřebem je pak elegantní jarní menu, které přímo svádí k malé zahradní slavnosti.

Apetit, napsáno s chutí

Upoutávky z Apetitu

Koulely se, koulely…

Masové i bezmasé kuličky milují děti i dospělí a můžete je udělat na nekonečně mnoho způsobů!

Zahradní sezona začíná!

Na stolování v máji nejvíc milujeme, že můžeme prostřít rovnou na zahradě. Nejlepším doprovodem k lehkému jarnímu menu je totiž svěží vzduch a zpěv ptáků.

Čerstvé sýry

Hvězdou sezony jsou v květnu právě lehké sýry, kterých v tomto období bývala přirozeně hojnost.

Co se upeče, to se taky sní...

Co s pár dnů starým chlebem či pečivem, které vám už nechutná, ale ještě rozhodně není na vyhození? Dejte mu druhou šanci!

Recepty z vydání

Blanšírování: Chřest se spáleným máslem

Pravidelnou školu vaření vede na stránkách Apetitu skvělý šéfkuchař Pavel Býček. Každý měsíc vás učí...

Přidat komentář