Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2019/6

Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Voňavé krásky

Omamně voní, báječně chutnají, úchvatně vypadají a dá se s nimi kouzlit na tisíc způsobů. Využijte sladkou úrodu do poslední jahody! 

Oběd s vůní nostalgie

Zveme vás na noblesní oběd z rodinného receptáře – ochutnejte s námi vepřovou pečínku s babiččinými karlovarskými knedlíky, galetku, kterou dělala teta, co v mládí utekla do Francie, i lahodný ibiškovo-mátový čaj, který voní jako vzpomínky z poslední dovolené. 

Tabouleh 4x jinak

Nechali jsme se inspirovat tradičním blízkovýchodním salátem plným bylinek a připravili pro vás jeho neotřelé varianty. Nezapomněli jsme však ani na klasiku, protože tabouleh plný petrželky by ve vašem letním repertoáru neměl chybět! 

Alenka v říši divů

Přijďte na slavnost, kde se podávají růžové obláčky, dortíky mají ciferník a karty možná i oživnou a kde se šetřilo pepřem, ale ne cukrem. V každém případě tyhle dobroty přímo volají: sněz mě! Uspořádejte dětem dýchánek ve stylu Alenky a propadněte se králičí dírou do světa fantazie! 

Recepty z vydání

Grilování: Lilek na grilu s houbami a omáčkou z podmáslí

Pravidelnou školu vaření vede na stránkách Apetitu šéfkuchař Pavel Býček. Každý měsíc vás učí jednu ze...

Přidat komentář