Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nejlepší domácí burgery

O tom, že domácí burgery chutnají lépe než z fastfoodu, vás asi nemusíme zdlouhavě přesvědčovat. Důvod je prostý: výsledek určujete vy sami. Doporučujeme nechat si maso vybrat a namlít přímo v řeznictví. I když šťavnatý burger z mletého hovězího masa je prostě klasika, představujeme vám i další neotřelé kombinace. Masovou směs můžete třeba naplnit pikantním sýrem jako v receptu na vepřové burgery s nivou.

Grilovaná pochoutka v housce není určena jen zapřisáhlým masožravcům. Do pečiva vložte také opečenou zeleninu, sýr nebo grilované houby. Bezmasou alternativou jsou luštěninové karbanátky. Naše cizrnové připomínají arabský falafel a vegetariánům je z talíře budou krást i masožrouti.

Vyzkoušejte následující burgerové recepty. Všechny fungují jak na grilu, tak na grilovací pánvi v případě nepříznivého počasí. A nezapomeňte maso v house doplnit některou z ochucených majonéz, dipů či pikantních studených omáček. 

Přidat komentář