Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Slavnostní vegetariánské menu: Luxusní oběd bez masa

Slavnostní vegetariánské menu: Luxusní oběd bez masa

Našli jsme pro vás slavnostní vegetariánské pokrmy, které mají svěží šmrnc a skvěle se doplňují. Po hebké šalotkové polévce přichází na řadu voňavé italské rizoto, které vychází z českého zvyku jíst houbového kubu. A vrcholem jsou syté řezy se sýrem, ořechy a fíky doplněné lehkým salátem z aromatických lístků. Pořadí je jen na vás. Studený předkrm se má podávat před polévkou, teplý až po ní. Jestli vám to ale nevyhovuje, klidně si rizoto dejte hned na úvod – chuťové pohárky vám to naladí v každém případě.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč