Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Humři, krabi a krevety

Humři, krabi a krevety
sdílet:
1. 8. | Nahlédněte pod skořápku těmto zajímavým zvířatům a naučte se je připravovat podle profesionálů. Mimo jiné se naučíte, jak očistit a otevírat kraba, naučíte se připravit vinnou omáčku nebo petrželkové máslo. 

Co se bude vařit:

  • Koktejl z kraba německého s chilli a zakysanou smetanou, podávaný na carpacciu z okurky
  • Grilované tygří krevety s klobásou chorizo a jarní cibulkou
  • Bisque – krémová polévka ze skořápek korýšů podávaná s tatarákem z čerstvého fenyklu
  • Humr vařený na zelenině s jemnou vinnou omáčkou a bylinkovou bramborovou kaší
  • Grilovaný humr kanadský zapékaný s petrželkovým máslem, podávaný s pikantní asijskou zeleninou a křupavým chlebem

Co: Kurz vaření
Kdy: 1. 8. 2010 od 11 do 16 hodin

Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3000 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč