Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se doma připravovat plody moře

Naučte se doma připravovat plody moře
sdílet:
Nečekejte do příštího léta na dovolenou u moře, ale připravte si mušle, chobotnice nebo kalamáry doma.

Jak na to vám vysvětlí Jannis Asarlidis, majitel řecké restaurace Kavala v Praze. Poradí, jak připravit slávky, které voní mořem, co udělat s chobotničkami, aby nebyly tuhé, i jak grilovat kalamáry, aby zůstaly šťavnaté.

Rady, jak připravit plody moře, a středomořské recepty najdete v zářijovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč