Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovar, jelita i prdelačka – zabijačkové speciality v českých restauracích

salam
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Nemusíte mít rodinu na venkově, abyste ochutnali tradiční zabijačkové speciality. Až do 21. února je budou během masopustních hodů nabízet vybrané české restaurace.


V období masopustu nabízejí české restaurace zabijačkové speciality a vrací je na výsluní české gastronomie. I díky nim zažívá česká zabijačka v poslední době postupnou renesanci. „Čím dál více restaurací se navrací k tradiční české kuchyni, do které zabijačkové pochoutky určitě patří. My se pokoušíme tomuto trendu vycházet vstříc,“ říká Pavel Suchánek z portálu Alakarte.cz, který se rozhodl uspořádat masopustní hody.

Od 21. ledna do 21. února nabídnou restaurace v Praze, Brně, Pardubicích a Liberci tříchodové masopustní menu za 290 Kč. Jídla budou ve znamení masa a tradičních českých sladkých jídel. Čekají na vás řízečky z vepřového ovaru, vepřové koleno v černém pivě, pečený bůček se staročeskou lepenicí, pečené selátko s bramborovým knedlíkem, jitrnice, jelita, polévka prdelačka a další tradiční české speciality z vepřového masa. Rezervace na www.alakarte.cz
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč