Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: krkovice

Seriál o mase: krkovice
sdílet:
Seriál o mase pokračuje. Tentokrát vám časopis Apetit představí vepřovou krkovici.

Krkovice má své fanoušky i odpůrce. Někdo ji označuje za šťavnatou a plnou chuti, jiný za prorostlou a tučnou ‚flákotu‘. Červencový Apetit vás přesvědčí, že se jedná o zajímavý kus masa, a k tomu nabídne dva chutné recepty – krkovici podle Magdaleny Dobromily Rettigové a živáňskou pečeni.

Jak nakoupit a připravit krkovici vás naučí kuchař Václav Frič v červencovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč