Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velká sýrová nakládačka

různé druhy sýrů
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Hermelín všude, kam se podíváš!

Naložený hermelín musí být správně ochucený, ne moc pikantní ani mdlý. A hlavně musí být uvnitř krásně vláčný a krémový. A přesně takový už posedmé hledají organizátoři Velké sýrové nakládačky, soutěže o nejlepší nakládaný hermelín.

Fantazii účastníků se meze nekladou, a tak nejspíš návštěvníci ochutnají nevídané kombinace. Nejlahodnější a nejvzhlednější hermelín vybere odborná i laická porota. Vstup na akci je zdarma. K snědku budou připraveny grilované i nakládané hermelíny podle vítězných receptů z minulých let. Akce se koná v Hospůdce na hradbách v Praze na Vyšehradě v neděli od 15 hodin.  Info: www.syrovanakladacka.cz

Tip redakce:

Nakládaný hermelín milujeme a experimentům s ním se vůbec nebráníme. Tady jsou naše oblíbené recepty:

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v klasických českých zákuscích?

Pokud jste milovníci české klasiky a zároveň sladkého, jistě znáte větrník, špičku nebo třeba věneček se žloutkovým krémem. Možná vás napadlo, že vaše oblíbená cukrárna z dětství již neexistuje a že váš milovaný zákusek již nikdo...