„Menu obměňujeme pravidelně, tentokrát to ale doznalo v Kampa Parku výraznějších úprav,“ říká šéfkuchař společnosti Marek Raditsch a dodává: „Cestovali jsme po nejlepších restauracích světa, jako jsou Per Se, Daniel, El Racó de Can Fabes a Steirereck, a z každé z nich jsme si vzali inspiraci, která se v novém menu promítne.“
Za cenu 1450 korun dostanete v Kampa Park jeden teplý a jeden studený předkrm, rybí a masový hlavní chod a dezert (například tuňákový tatarák s jikrami z mořských ježků, ústřicovým želé s mučenkou a marinovanou okurkou jako předkrm a jako hlavní chod jehněčí filety s artyčoky, hnědými žampiony, bylinkovými spaetzlemi se špenátem a omáčkou z červeného vína).
Na leden a únor připravil šéfkuchař restaurace hotelu Paříž Karel Hynek staročeské pokrmy z masa a ryb (v nabídce najdete například pečené kachní stehno v šouletu s cibulovou slámou nebo uzené filátko pstruha na listovém salátu s jablky a mandlemi s křenovým dresinkem).
O možnosti ochutnat černé lanýže a nejlepší severoamerické hovězí v Hiltonu najdete podrobnější informace zde.
Restaurant Oliva zařadil nově do stálé nabídky tygří krevety. Můžete si vybrat ze čtyř druhů úprav a za 690 korun pro osobu jich dostanete tolik, kolik zvládnete sníst.
Obědová menu
Novinkou v restauraci La Provence je expresní obědové menu. Během 45 minut dostanete hlavní chod a polévku nebo salát. Dáte za něj 135 až 165 korun.
Od poloviny ledna najdete nové položky také v menu podniku Hergetova Cihelna. V nabídce čekají třeba dýňové ravioli s mandlemi, hnědým máslem, piniovými oříšky a parmazánem, z české kuchyně pak kachní confit s křupavými bramborami, fazolovým ragú s kořenovou zeleninou a fíkovou omáčkou.
Hergetova Cihelna také nově uvede tříchodové obědové menu, za které dáte maximálně 515 korun.