Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká chuťovka představí regionální pokrmy

Česká chuťovka představí regionální pokrmy
sdílet:
Tradiční jídla českých regionů chce představit nový gurmánský festival Česká chuťovka v polovině září na pražské Kampě.

Inspirace z Německa


„Každý zná olomoucké syrečky, hořické trubičky, ale to je všechno,“ konstatoval Adam Weber z pořádající společnosti. Ta se inspirovala festivalem v německém Stuttgartu, kde se každoročně podobný veletrh koná.

 

 

Soutěž o potravinářský výrobek


Součástí festivalu bude také vyhlášení druhého ročníku soutěže o Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka. Podle Blanky Turturrové z organizace Slow Food je cílem poukázat na potraviny, které obsahují minimální množství chemických přípravků a barviv.


Kdy:  16.–19. září 2010
Kde: V Praze na Kampě

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč