Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Venkovská večeře v Polích

Venkovská večeře v Polích

Představujeme vám první podnik z TOP 10 nejlepších českých restaurací podle publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011. Jak se jí v penzionu s restaurací V Polích?
5. 12. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Na venkově v Polích


Majitelé restaurace V Polích ji sami charakterizují jako venkovskou restauraci. Knedlíky jsou domácí, zvěřina je česká, chléb čerstvě upečený. V Polích respektují sezonu a vaří ze surovin, které jsou v daném období v té nejlepší kondici. Nabídka restaurace se pravidelně obměňuje podle aktuální nabídky dostupných produktů a sezonní inspirace. V minulých dnech jste proto mohli ochutnat například zapečený kozí sýr s brusinkami, husí játra na domácím chlebu, bažanta na portském víně, srnčí kotletky na hříbkách nebo úplně obyčejné pečené krůtí stehno s kaší. Rádi vám připraví také oblíbené speciality, jako jsou kachna, husa nebo svíčková.

Na piknik do polí


Pokud penzion V Polích navštívíte v letní sezoně, můžete vyrazit na výlet s piknikovým košem, který vám v restauraci připraví, a poobědvat třeba v romantických kulisách zříceniny hradu Okoř nebo u venkovského kostelíku svatého Vavřince v Černovičkách. Kuchař vám s sebou zabalí, cokoli si vyberete, třeba pečené kuře, lahev vína a domácí jablečný štrúdl.

Penzion a restaurace V Polích
Malé Číčovice 26
www.penzionvpolich.cz

Přečtěte si, které další restaurace najdete v TOP 10 publikace Maurerův Výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011.

Přidat komentář