Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvláštní zvrat v Česko na grilu: Proč nikdo ze soutěžních dvojic nevypadl?

Česko na grilu
ZDROJ: Prima
sdílet:

Ve včerejším díle pořadu Česko na grilu mělo dojít k odchodu další dvojice. Jenže nakonec nikdo z dvojic nevypadl. Proč se porota takto rozhodla a jak umění soutěžících ohodnotil obávaný kat Zdeněk Pohlreich? 

Že se dá grilovat v každém počasí, to dokázali Jana s Romanem, David s Vierou a Dominika s Denisou. Během rozstřelu, kterého se účastnili, se totiž spustila průtrž mračen. Jak podotkl moderátor pořadu Tomáš Zástěra: ‚Je to jako grilování v deštném pralese.‘ Účastníci si nestěžovali na mokré grily, ale na mokrou pracovní plochu.

Motivace dělá neuvěřitelné věci, ten déšť všichni ignorují,“ ohodnotí situaci Zdeněk Pohlreich. Jak palačinky Suzette, tak nočky se švestkami, ale i císařský trhanec oslovily chuťové pohárky porotců. Císařský trhanec se na první pokus sice nepovedl, porotci ale ocenili to, že David s Vierou nevzdali svou snahu a zadělali na těsto podruhé.

Vzhledem k okolnostem, za kterých soutěžící dezerty připravovali, nakonec porotci rozhodli, že si všichni zaslouží být v soutěži i nadále. Chuť palačinky od Romana a Jany ohodnotili jako fantastickou. Kaseirschmarrn připadal porotcům jako skvělý – vzhledem k okolnostem. Což nečekal ani David.

Denisa a Dominika si vybraly dezert, který byl vzhledem k časovému limitu hraniční a riziko se nemuselo vyplatit. Přesto se holkám zadařilo a nočky se švestkami porotě také chutnaly.

„Dneska si nikdo nezaslouží opustit soutěž,“ řekl nakonec Zdeněk Pohlreich . „Holky se zaslouženě můžou připojit k ostatním.“ 

Celý díl byl velmi dramatický a jestli jste ho ještě neviděli, máte se na co těšit. Tolerance poroty definitivně končí a tato situace už se do konce pořadu nebude opakovat.

Zdroj: TV Prima

Skryt pre seznam

Související články

Apetit magazín

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové
  • Jak na to

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste...
Doba plastová: Které potraviny obsahují nejvíce mikroplastů
  • Zdraví a výživa

Doba plastová: Které potraviny obsahují nejvíce mikroplastů

Mikroplasty jsou všechny plastové částečky nejrůznějších velikostí menší než pět milimetrů.  Vznikají rozkladem plastů a pronikají i do potravního řetězce. Podle nedávné studie bylo na přítomnosti mikroplastů pozitivně testováno 90 %...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč