Dali byste si poctivý český nedělní oběd nebo hledáte něco rychlého, ale vydatného k večeři? Pak je kuchařka Maso právě pro vás. S našimi recepty rychle vyprázdníte mrazák a najdete svého řezníka…
To je maso!
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 173 stran, kde najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty i tajné tipy nejlepších kuchařů. Ochutnejte to nejlepší z mas, pečínek, zvěřiny, karbanátků nebo pomalu dušeného masa. Podle našeho podrobného návodu je zvládnou i začátečníci. Svíčková, boeuf bourguignon, pilaf nebo kung pao? Na své si přijde opravdu každý!
Maso, přílohy i nákup
120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu. Kuchařka je rozdělena na kapitoly podle druhu a zpracování masa:
- Hovězí & telecí maso
- Vepřové maso
- Jehněčí & kůzlečí maso
- Králík
- Zvěřina
- Mleté maso
- Domácí zabijačka & uzené maso
- Grilování
- Omáčky & knedlíky
- Na nákupu & v kuchyni
Kde koupit
Kuchařka Maso stojí 299 Kč. Koupíte ji v e-shopu na adrese www.eshop.apetitonline.cz, ve vybraných novinových stáncích a v prodejnách knihkupectví Kanzelsberger.