Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

OPRAVDOVÁ VÁŠEŇ

OPRAVDOVÁ VÁŠEŇ
sdílet:
Komerční článek - čistý parfém Cartier Baiser Volé

Propagace značky "Cartier".
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Už jste vyzkoušeli ‚Ukradený polibek‘ od Cartiera? Pokud hledáte to nejluxusnější, co může známá klenotnická značka nabídnout, jistě se rozhodnete pro pravý parfém nové řady Baiser Volé. Tento drahocenný extrakt se v mnohém liší od verze Eau de Parfum, která se uváděla v říjnu. Parfém představuje živočišnou ženskost a vyspělou smyslnost bohaté lilie. Klade větší důraz na smyslný pestík.

Nezapomínejme, že Cartier je především tvůrcem vášně. Všechny jeho výtvory jsou dokonalé, smělé a plné emocí. Vášeň vás svádí jak v nádherných špercích nevídané hodnoty, tak i ve vůních tohoto slavného luxusního domu. Nové vůně Baiser Volé EdP a parfém jsou kontrastem mezi lehkostí polibku a odvahou ho ukrást. Vůně pro ženy, které milují květiny. Lilie je středobodem kompozice obou vůní. Na rozdíl od jiných parfémů je nyní poprvé použita celá, od okvětních lístků až po stonek. Ucítíte práškovou smyslnost pestíku, vášeň okvětních lístků a svěžest čerstvě nařezaných listů.

Reklamní spot Baiser Volé se natáčel v pařížském Grand Palais s modelkou Toni Garrn.


JAK SE TVOŘILA VŮNĚ?


Baiser Volé je důkazem bohaté fantazie parfémářky Mathilde Laurent. Jejím úkolem bylo najít centrální nótu vůně pro ‚klenotníka králů a krále klenotníků‘, jak Cartiera nazval anglický král Eduard VII. Vybrala proto královskou květinu, lilii, která je symbolem čistoty a znakem francouzských králů. Je vznešená a záhadná. Je to květina s opojnou aurou vášně, které muži podlehnou. Dá se říci, že Baiser Volé je stvořena především pro muže. Lilie se samozřejmě ve vůních objevuje často, nyní je ale interpretovaná zcela novým způsobem, protože Cartier je mistrem inovací.

Cartier je jedním z pěti luxusních domů na celém světě, který má vlastní parfémářku. Od roku 2005 je jí Mathilde Laurent, která vytvořila úžasnou Baiser Volé. Jejím krédem je výstřednost a jednoduchost. Stejně jako šperkaři domu Cartier i ona postupuje při tvorbě vůně tímto způsobem: vybere nejkvalitnější ingredienci (diamant), postaví ji do centra výtvoru a ozdobí ji dalšími okouzlujícími složkami, které jí dají vyniknout. Zároveň hledá originální a neprobádané nóty, které pak činí vůně výjimečnými.

Tento extrakt je dostupný pouze ve vybraných parfumeriích (parfém 30 ml).

Info: www.aprodelta.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč