Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: telecí hřbet

Seriál o mase: telecí hřbet
sdílet:
Maso telecího hřbetu je libové, křehké a samo o sobě velmi chutné. Jak a kde ho koupit a jak ho nejlépe upravit, aby zůstalo krásně šťavnaté, vás naučí šéfkuchař Václav Frič.

Telecí hřbet  je jemné, libové a dietní maso. Při správné úpravě si uchová šťavnatost, má velmi jemnou chuť a patří k lehkým masům. Šéfkuchař Václav Frič radí: „Upečte si celý hřbet a pak ho jezte v různých obměnách. Zbylé maso je jako stvořené pro studenou kuchyni – v sendvičích, v těstovinovém salátu nebo jako vitello tonnato chutná skvěle.“ V květnovém Apetitu najdete recepty na telecí závitky se slaninou saltimbocca a glazovaný telecí hřbet se zeleninou.

Květnový Apetit koupíte spolu s dárkem do kuchyně – zelenými rukavicemi na čištění zeleniny.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč