Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Španělský ptáček

Učíme se od mistra: Španělský ptáček
sdílet:
Nenechte se zmást názvem, tenhle hovězí závitek patří k nejoblíbenějším klasickým jídlům české kuchyně. Podle návodu Marka Všetečky zvládnou ptáčky připravit i ti, kdo si na ně dosud netroufali.

Marek Všetečka patří k nejlepším českým food stylistům a s Apetitem spolupracuje od jeho začátků. „V málokteré hospodě umějí české španělské ptáčky správně připravit, tak si ho radši udělejte doma,“ říká Marek. Jeho verze masových závitků nemá chybu – maso je měkké, jednoduše se dusí v troubě a šťáva je dotažená k dokonalosti trochou kaparů.

Recept na klasiku všech klasik spolu s obrazovým návodem krok za krokem najdete v říjnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč