Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Připravte si autentická asijská jídla doma. Vyšel nový Apetit speciál

Připravte si autentická asijská jídla doma. Vyšel nový Apetit speciál

Vařte s námi asii.
5. 4. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Dnes vychází další speciální vydání časopisu Apetit. Po středomořské kuchyni jsme se tentokrát zaměřili na asijské speciality. V časopise Apetit speciál Kuchyně Asie najdete 123 receptů a tipů z Číny, Indie, Vietnamu, Thajska a Japonska.

Naučíme vás připravovat asijská jídla doma, bez náhražek a kompromisů. Poradíme, kde nakupovat, jak suroviny vybrat a poté správně upravit. Prozradíme recepty na největší asijské hity, a tak si s námi uvaříte voňavou vietnamskou polévku pho, indické vindaloo nebo jarní rýžové rolky. O recepty svého srdce se podělí také Asijci žijící v Česku. Šéfkuchař David Růža vás přesvědčí, že není nic jednoduššího než připravit úhledné kousky domácího suši. S redaktorkou Darinou se podíváte do vietnamské tržnice Sapa. S naším přehledným průvodcem už v ní nikdy nezabloudíte, a navíc budete vědět, kam pro ty nejlepší suroviny a kde ochutnat jedinečné asijské delikatesy. Myslíte si, že se v asijských surovinách vyznáte a nic vás nemůže překvapit? Na posledních stránkách časopisu vás čeká kvíz, který prověří vaše znalosti.

Apetit speciál Kuchyně Asie vychází 5. dubna 2013. Koupíte ho v novinových stáncích v Česku za 64,90 Kč.

reklama

Přidat komentář