Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Cenu Hotel roku Restaurace 2018 získává... Art & Design MIURA hotel! + SOUTĚŽ

Letos poprvé bylo v rámci udílení cen Czech Hotel Awards - Hotel roku 2018 vyhlášeno i ocenení pro nejlepší hotelovou restauraci. Vy máte nyní jedinečnou příležitost vyhrát voucher na 7chodové degustační menu pro dva právě ve vítězné restauraci Art & Design MIURA hotelu.
3. 4. 2018 | Autor: Komerční prezentace

Do zcela nové kategorie Hotel roku Restaurace 2018 se probojovaly hotely, jejichž restaurace jsou natolik vyhlášené, že jsou často samotným cílem hostů. Jde o takové restaurace, kam hosté jedou především kvůli nezapomenatelnému gastronomickému zážitku. Vítězstvím v této kategorii se může pyšnit Art & Design MIURA hotel.

Art & Design MIURA hotel nabízí nečekané spojení designu, umění, Miura SPA, golfu a přírody v srdci Beskyd – v Čeladné. Tento jedinečný hotelový koncept poskytuje ubytování ve 44 pokojích, wellness služby a relaxaci v designovém prostředí naplněném uměleckými díly. Restaurace MIURA pak pod vedením šéfkuchaře Michala Götha nabízí delikatesy regionální Beskydské kuchyně.

Art & Design MIURA hotel

Na zelené louce uprostřed malebných hor vyrostl komplex, jehož unikátní design jako by ani nepocházel z našeho světa. Architektura celé budovy je drsná jako okolní hory, ale zároveň útulná tam, kde má být. Celý objekt je rozdělen na 3 části, z nichž jedna volně levituje nad terénem. Hotelové pokoje jsou umístěny v krajních křídlech hotelu a jsou všechny orientovány na jih ke golfovému hřišti.
 

Některé pokoje nabízejí lodžie a ze všech pokojů se vám naskytne neuvěřitelný výhled na okolní hory. Apartmány mají navíc prosklené stěny s výhledem na Lysou horu a Ondřejník.V centru budovy je umístěna recepce s lobby barem a jižní terasou, noční bar a restaurace s terasou. V hotelu jsou 2 konferenční místnosti a především – MIURA SPA. Celý hotel je doslova prošpikován uměním, tak jako žádný jiný hotel na světě. 

Bydleli jste někdy v galerii?

Přijeďte do MIURA hotelu a relaxujte s rodinou Krychloidů od Davida Černého. Hned v recepci Vás uvítá Jean-Michel Basquiat. Poobědváte s Damienem Hirstem, potopíte se do modři Anishe Kapoora. Na pokoj Vás doprovodí Gerhard RichterMiquel BarcelóJiří George DokoupilAlighiero Boetti, pohladí Vás Jason Martin,  na chodbách potkáte samotného Daniela Arshama. Relaxujte v Miura SPA s Tony Craggem a Henry Moorem. Business Vám zpříjemní industriální Petr Pastrňák. Sklenkou šampaňského nakonec přivítáte noc s Andy Warholem.

Nezapomenutelný gastronomický zážitek v restauraci MIURA

Šéfkuchař Michal Göth patří již několik let mezi špičku české gastronomie. Dlouhou dobu ovládal brněnskou gastronomickou scénu, kde působil ve vyhlášené restauraci U Kastelána. Do MIURA hotelu přichází se záměrem ukázat regionální beskydskou kuchyni v moderním podání, kterou zakomponoval do 7chodového a 5chodového degustačního menu. Při sestavování menu si Michal zakládá na použití prvotřídních surovin od místních beskydských farmářů. Po konzultaci s ním lze připravit menu „na míru“, sestavené dle vašich požadavků. Kromě 7chodového a 5chodového degustačního menu nabízí restaurace i À la Carte menu, které je v případě, že na hotelu probíhá tématický gastro víkend, dostupné pouze ve zkrácené verzi. 

 

Chtěli byste ochutnat 7chodové degustační menu? Stačí odpovědět na soutěžní otázku a voucher může být váš!

Restaurace Miura - Degustační menu

Soutěž probíhá do pátku 4. 5. 2018 (10:00). Vítěz voucheru pro 2 bude vylosován ze všech správných odpovědí.

Přidat komentář