Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hříšná cukrárna aneb Naučte se péct bez lepku

Vánoce mez mouky? Jde to! U některých dobrot navíc ani nepoznáte, že lepek neobsahují. A zaručeně si je zamilujete!
3. 11. 2017 | Autor: redakce Apetitu
Jak vypadá cukrárna, kde si zamlsáte na sladkém, které neobsahuje mouku, mléko a některé ani vejce? To vám na svém kurzu s názvem Hříšná cukrárna předvede kuchařka Radka Vrzalová.
"Tentokrát pracovat budeme s jednodruhovými moukami a vytvoříme si klasiku naších nelepších cukráren - koňakové špičky bez lepku, laktózy, sněhové indiánky a kaštanové muffiny s indiánem bez lepku a mléka a tartaletky bez lepku, mléka i vajíček se dvěma druhy náplní - kokosovo-čokoládovou a pudinkovou s ovocem," zve zkušená pekařka. 
 
Kurz proběhne 11.11. 2017, v Atelieru Culinaria, Praha Zenklova 62/117, od 13:00-17:00.
Cena kurzu je 1900,-.
 
Více info najdete na: bezlepkovevareni@seznam.cz.
 
reklama

Přidat komentář