Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prázdninový speciál časopisu Apetit

Prázdninový speciál časopisu Apetit
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Léto, dobré jídlo, osvěžující pití a pohoda... To je nový speciál časopisu Apetit! Je mnoho důvodů, proč se zamilovat do léta. Nejteplejší období roku láká ven, dny jsou nekonečné, noci teplé a my můžeme nejen být, ale i jíst pod širým nebem.

V prázdninovém speciálu časopisu Apetit, který vychází 21. 6., vám tentokrát nabídneme rozmanité recepty vhodné na jakoukoli letní oslavu, výlet do přírody nebo piknik či snídani v trávě, díky nimž si prázdniny ještě víc užijete! Těšte se na rozhovor s kuchařem Markem Pavalou, který rozjel školu vaření Fuego – camp & wild dinner o tom, jak vařit v divočině.

Poradíme vám, kde se dobře najíst u Vltavy, a necháme vás nahlédnout do krabiček, které si naše redakce připravuje k obědu, když je před uzávěrkou a není čas jít na oběd nebo si vařit v redakční kuchyni. S našimi recepty zkrátka dostanete chuť vyrazit ven a užít si léto plnými doušky!

Tak ať vám pod širým nebem chutná!
Nový speciál můžete právě teď zakoupit na stáncích nebo objednávat ZDE

Prázdninový speciál časopisu Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč