Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kmínové pečené papriky s rajčaty a olivami

Kmínové pečené papriky s rajčaty a olivami

3.2/5 Počet hodnocení: 9
Do hodiny Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 838 kcal
Bílkoviny 7 g
Sacharidy 48 g
Tuky 57 g
Vláknina 17 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tenhle salát chutná skvěle zatepla i zastudena a můžete ho připravit i den dopředu.

Suroviny

zbavené semínek a nakrájená na proužky
olivový olej 3 PL
sůl
rajčata cherry 600 g
na větvičce
pepř
kmín 1 ČL
drcený

Postup

1

Předehřejte troubu na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Papriky rozložte na plech potažený pečicím papírem a pokapejte je dvěma lžícemi oleje. Osolte je, opepřete a pečte v troubě asi dvacet minut doměkka. Pak na papriky posaďte rajčata na větvičce, poprašte je kmínem a pokapejte zbývajícím olejem. Znovu osolte a opepřete a pečte dalších deset minut, až se rajčatům zkrabatí slupka.

2

Papriky s rajčaty přesuňte na servírovací talíř a před podáváním promíchejte s olivami. Pečenou zeleninu si můžete připravit den dopředu a podávat ji studenou nebo ohřát v troubě, pět minut stačí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/6

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč