Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pikantní pánev z červených cibulí

Pikantní pánev z červených cibulí

Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Pro 4-6 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 731 kcal
Bílkoviny 17 g
Sacharidy 82 g
Tuky 29 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Cibule je nepostradatelná jako základ většiny pokrmů. Výborná je ale i sama o sobě! Skvěle doplní třeba grilované steaky, karbanátky nebo klobásky.

Suroviny

středně velká
česnek 2 stroužky
na tenké plátky
červená, bez semen, najemno
suché
vývar kuřecí 125 ml
sůl mořská
petrželka
na ozdobu

Postup

1
1 Cibule oloupejte, očistěte spodní část tak, aby částečně zůstala a držela vrstvy cibule pohromadě, překrojte napůl a poté na pět klínků.

2 V pánvi rozpusťte máslo, přidejte cibuli, česnek, chilli papričky a zlehka zvolna opékejte dozlatova 3 až 5 minut. Přilijte víno a nechte ho svařit na polovinu.

3 Přilijte vývar, případně přisolte a nechte přikryté vařit asi 12 minut doměkka. Ozdobte petrželkou a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/6

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč