Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pomazánka z Lučiny s medvědím česnekem a pažitkou

Připravte si lehoučkou jarní pomazánku s Lučinou. Pokud zkomibujete její nadýchanou texturu s křupavým čerstvým pečivem, nová závislost je na světe! Ani se vám nebude chtít věřit, že něco takhle dobrého může být zároveň zdravé…

Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 3 - 4 porce
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Pomazánka

Ingredience

    • 2 balení Lučiny v krabičce 200 g
    • svazek medvědího česneku, nasekaného
    • svazek pažitky, nasekané
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • opražené pekanové nebo vlašské ořechy
    • pečivo k podávání


     

Příprava jídla

1 Lučinu dejte do misky a prošlehejte.

2 Přimíchejte nasekaný medvědí česnek a pažitku, osolte a opepřete podle chuti a podávejte s čerstvým pečivem, posypané opraženými ořechy.

 

NĚCO NAVÍC:

Pokud neseženete medvědí česnek, můžete ho nahradit zelenou natí jarní cibulky spolu s drceným stroužkem česneku. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s lesním ovocem a Lučinou salátovou

Jahodová Lučina s mátou

Těstoviny s Lučinou, houbami a špenátem

Nepečený borůvkový cheesecake s Lučinou

Vajíčková pomazánka s Lučinou a červenou řepou

Svačinové nanuky s Lučinou Jogurtina

Cheesecake z Lučiny s jablky, drobenkou a karamelem

Hostina pro koledníky

Přidat komentář