Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Segedínský guláš od babky

Segedínský guláš od babky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

zelí kysané 1 kg
sůl
pepř

Postup

1

Cibuli pokrájet nadrobno a osmažit na oleji.

2

Maso pokrájet na kostky, osolit a podusit cca 5 minut na cibuli.

3

Přidat 1 kávovou lžičku červené papriky a dusit 20 minut.

4

Přidat kapustu, podlít vodou a místo a dusit, dokud není maso měkké (minimálně 30 minut).

5

Přisypat 2 lžíce hladké mouky a míchat 5 minut. Nalít vodu podle toho, kolik šťávy je potřeba, a nechat vařit 5 minut. Přidat kelímek kyselé smetany.

Foto: Wikimedia Commons

Autor: slavenka

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč