Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Noky s omáčkou arrabbiata

Rychlá a snadná příprava. Suroviny máte doma. Zvládnou i začátečníci.

Vydání: 2007/4
Autor:
Hodnocení:
18 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 20 minut
P

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje + trocha na polití noků
    • ½ cibule, nakrájené nadrobno
    • 1 stroužek česneku, pokrájený
    • 1 zelená chilli paprička, zbavená semínek a nakrájená nadrobno
    • 1 lžíce bílého vinného octa
    • 1 lžička krupicového cukru
    • 3 rajčata
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • ½ kg bramborových noků

Příprava jídla

1.  V pánvi rozpalte olej a doměkka na něm opečte cibuli a česnek. Přidejte chilli papričku, vinný ocet, cukr a necelou minutu míchejte. Pak přisypte pokrájená rajčata a míchejte do zhoustnutí. Osolte a opepřete.

2.  Noky uvařte podle návodu na obalu. Slijte je, rozdělte na talíře a zakápněte olivovým olejem. Podávejte přelité omáčkou arrabbiata.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špenátové noky s houbami

Noky se špenátem a uzeným lososem

Noky s pestem

Přidat komentář