Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Závin se špenátem a nivou

Slaný závin je efektní a snadné jídlo, přímo ideální k vychutnávání na čerstvém vzduchu.
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Hodnocení:
36 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Pečení: 30-45
Koláč Česká

Ingredience

    • 3 stroužky česneku
    • 1 sušená chilli paprička
    • 300 g mraženého listového špenátu
    • 3 lžíce smetany ke šlehání
    • sůl
    • 150 g rozdrobené nivy
    • listové těsto
    • 1 vejce

Příprava jídla

Na másle opečte 3 pokrájené stroužky česneku a 1 rozdrobenou sušenou chilli papričku; přidejte 300 g mraženého listového špenátu, 3 lžíce smetany ke šlehání, osolte a přiklopené poduste doměkka. Prochladlou náplň promíchejte s 150 g rozdrobené nivy a rozložte na vyválené listové těsto, sviňte, závin potřete vajíčkem a v troubě předehřáté na 200 °C upečte dozlatova.


Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Slané pečení: 10 receptů na party hity

reklama

Komentáře

Obrazek uzivatele
Naprosto skvělý recept :) ja dovnitř ještě přidala kousky mozzarely :)

Přidat komentář