Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Šťavnatá peperonata

Šťavnatá peperonata

Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 604 kcal
Bílkoviny 13 g
Sacharidy 57 g
Tuky 31 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Když je horko, grilovaná masa nejlépe doplní zeleninové přílohy s výraznou chutí inspirované Itálií. Navíc peperonatu můžete i sterilovat
ve skleničkách a vydrží vám celý rok.

Suroviny

olivový olej 2 PL
panenský
malá, nadrobno nakrájená
bez semen, na nudličky
bez semen, na nudličky
petrželka 2 PL
bazalka 2 PL
čerstvá
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý

Postup

1
1 Na oleji opečte cibuli, aby zesklovatěla, 3 až 4 minuty. Přisypte papriky a míchejte 3 až 4 minuty.

2 Přidejte rajčata, sůl a pepř. Zvolna vařte asi 80 minut doměkka, případně mírně podlijte vodou.

3 Do měkkých paprik vmíchejte petrželku s bazalkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/7

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč