Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Delia Smith: Čokoládový krém z ricotty

Delia Smith: Čokoládový krém z ricotty

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

Na 4 porce:

150 g tmavé čokolády se 70–75 % podílu kakaa
250 g ricotty
1 polévková lžíce bílého rumu
2 lžíce třtinového cukru
200 ml crème fraîche (nebo zakysané smetany)

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč