Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kapustičky s jalovcovou polevou

Lahodná příloha se dá podávat také jako samostatné jídlo.
Vydání: 2009/12
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy:
Vaření: 20 minut
P
Zelenina

Ingredience

    • 3 šalotky, nakrájené nadrobno
    • 1 stroužek česneku, drcený
    • 2 lžičky jalovce, drceného nahrubo
    • 2 lžíce panenského olivového oleje
    • 2 lžíce másla
    • 500 g růžičkové kapusty
    • 300 ml zeleninového vývaru
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 V široké pánvi na polovině másla dozlatova zvolna opékejte šalotku, česnek a jalovec; trvá to přibližně 10 minut.

2 Přidejte růžičky kapusty, vývar a 10 minut vařte tak, aby byla kapusta téměř měkká a omáčka zhoustla. Opepřete, případně osolte, přidejte zbylé máslo na zjemnění a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sváteční vegetariánské menu

Sváteční vegetariánské menu

Kotleta se šťouchanými bramborami a kapustičkami

Přidat komentář