Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Opečená vánočka

Geniální způsob, jak využít vánočku, která vám zbyla z předchozích dnů.

Vydání: 2010/1
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: Pro 3-6 osob
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Chléb a pečivo Česká

Ingredience

    • 150 ml 40% smetany ke šlehání
    • 2 vejce
    • 1 lžíce rumu
    • 2 lžíce moučkového cukru
    • 1/2 balíčku vanilkového cukru
    • 6 plátků vánočky
    • máslo na opékání

Příprava jídla

1 Smetanu nalijte do širší mísy, přidejte obě vejce, lžíci rumu, oba cukry a pořádně našlehejte. Pak ve směsi z obou stran obalte vánočku a rychle opečte na rozehřátém másle. Podávejte horké.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vánočka

Přidat komentář