Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Domácí kečup

Popis receptu: 
Pokud máte nadbytek rajčat, tak domácí kečup je výbornou volbou! Skvěle chutná, téměř nerozeznatelně ood toho kupovaného!
Autor: Kateřina Slintáková
Hodnocení:
26 (hlasů)
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    2 kg rajčat 1 dl octu 1 lžíce celého pepře 1 lžíce soli 1 lžíce nového koření 8 hřebíčků 4 bobkové listy 4 jablka 2-3 feferonky 150 g cukru

Příprava jídla

Všechny ingredience dáme do hrnce a dáme dusit, po zavření dusíme 25 minut. Směs přepasírujeme, vaříme do zhoustnutí a dáváme do skleniček. Stejně jako marmelády ani kečup nepotřebuje zavařovat, stačí otočit dnem vzhůru.

Komentáře

Obrazek uzivatele
Dělala jsem letos několik variant kečupu a tenhle byl podle dětí nejkečupovatější. Jen příště uberu nového koření tak na polovinu. Opět se potvrdilo, že méně je více (v tomto případě ingrediencí). Moc dík za recept.

Přidat komentář