Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Opékaný čerstvý sýr s citronem

Sýr připomíná známou fetu nebo sýr akawi, jen není tak slaný, proto jsme zvolili úpravu v řeckém stylu.
Vydání: 2012/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy:
P

Ingredience

    • 1 lžíce panenského olivového oleje
    • 400 g domácího čerstvého sýra (recept)
    • mořská sůl
    • čerstvá máta, bazalka nebo hladkolistá petrželka na ozdobení
    • dílky citronu k podávání

Příprava jídla

1 V nepřilnavé pánvi rozehřejte olej. Sýr nakrájejte na plátky a opékejte je 1–2 minuty po každé straně dozlatova. Osolte a podávejte posypané bylinkami a s dílky citronu.

NĚCO NAVÍC
Skvělé jako lehká večeře.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Domácí čerstvý sýr

Bleskové grilované pizzy s čerstvým sýrem

Grilovaný čerstvý sýr s prosciuttem

Přidat komentář