Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fish & chips

Letní variace na britskou fastfoodovou klasiku

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Smažení 0:10
Britská

Ingredience

    • 4 filety z pevné bělomasé ryby (i s kůží)
    • máslo
    • citronová kůra, strouhaná
    • pepř a mořská sůl
    • skrojky citronu a domácí hranolky (recept), k podávání

Příprava jídla

Filety potřete rozpuštěným máslem. Posypte je strouhanou citronovou kůrou, čerstvě mletým pepřem a mořskou solí. Grilujte 1–2 minuty po každé straně dozlatova (případně ryby nechte dojít v alobalu). Pokapejte je dalším máslem a podávejte se skrojkem citronu a s hotovými domácími hranolky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Steak s grilovanými bramborami

Losos se salsou verde

Vtipné hotdogy

Pečený česnek s rajčatovou bruschettou

25 skvělých jídel z grilu

Přidat komentář