Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Celerová polévka s čedarem

Šalvěj a citron se zemitým celerem skvěle ladí.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Vaření 0:20
Polévka Britská

Ingredience

    • 3 lžíce másla
    • 3 cibule, pokrájené
    • 500 g brambor, na kostky
    • 750 g celeru, pokrájeného
    • 1 l drůbežího vývaru
    • 4 lístky šalvěje + na ozdobu
    • 2 hobliny citronové kůry
    • strouhaný čedar

Příprava jídla

Na 3 lžících másla opečte doměkka 3 cibule, pokrájené. Přidejte 500 g brambor, na kostky, 750 g celeru, pokrájeného, 1 l drůbežího vývaru, 4 lístky šalvěje a 2 hobliny citronové kůry. Vařte 30 minut doměkka. Odstraňte citronovou kůru a šalvěj. Promíchejte, aby se brambory rozpadly. Před podáváním vmíchejte strouhaný čedar a ozdobte lístky šalvěje.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celer

30 receptů se zimní zeleninou pro silnou imunitu

Přidat komentář