Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ledová okurková polévka

Zeleninové osvěžení

Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 500 g salátových okurek
    • 5 jarních cibulek
    • 250 ml hustého bílého jogurtu
    • 125 ml zakysané smetany,
    • 1 citron, šťáva
    • sůl a bílý pepř
    • hrst lístků máty, nasekaných

Příprava jídla

1 500 g salátových okurek rozkrojte podélně, odstraňte semínka a rozmixujte je s 5 jarními cibulkami a 250 ml vody. Přidejte 250 ml hustého bílého jogurtu, 125 ml zakysané smetany, šťávu z citronu a znovu mixujte. Dochuťte solí a bílým pepřem. Přendejte do mísy, vmíchejte hrst nasekaných lístků máty a hodinu chlaďte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rychlý boršč

Provensálská polévka

Zeleninová polévka s játrovou zavářkou

Dýňová polévka s jablky

Komentáře

Obrazek uzivatele
Naprosto vynikající, i bez přidání smetany

Přidat komentář