Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pudinkový dezert s karamelem a banány

Pokud si budete vyrábět domácí pudink, dejte do něj trochu více mléka a po vychladnutí ho rozšlehejte, aby se dobře vrstvil do sklenic a pak i jedl.

Vydání: 2013/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4-6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Chuťovka

Ingredience

    • 2 balení sušenek (např. Bebe dobré ráno Müsli s ovocem)
    • 500 g chlazeného vanilkového pudinku
    • 1 konzerva karamelového kondenzovaného mléka
    • banány
    • 250 ml smetany ke šlehán

Příprava jídla

Do sklenic rozdělte rozdrobené celozrnné sušenky, např. 2 balení Bebe dobré ráno Müsli s ovocem. Na to dejte vrstvu chlazeného vanilkového pudinku (celkem budete potřebovat asi 500 g). Pak přelijte trochou karamelového kondenzovaného mléka a na něj dejte vrstvu banánů nakrájených na plátky. Pak zase nalijte pudink a karamel. Ušlehejte 250 ml smetany ke šlehání a naneste ji navrch

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem

Banh Mi sendvič

Šunková persiláda s bramborovým salátem a hráškovým pyré

Kari kuře s cizrnou a raitou

Růžový melounový nápoj

Oranžové pitíčko s mrkví

Zelený tekutý salát s cuketami

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Přidat komentář