Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kondenzovaným mlékem

Kondenzované mléko se vyrábí odpařováním. Tím, že dojde k úbytku vody, mléko zhoustne. V souvislosti s pečením a cukrařinou většinou mluvíme o slazeném kondenzovaném mléce.  Používá se při přípravě krémů, polev, zákusků, cukroví nebo zmrzliny. Vedle slazeného kondenzovaného mléka se vyrábí ještě neslazené.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč