Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Minisendviče

Naše vybrané dobroty povýší na gastronomický zážitek i obyčejné namazané housky – nicméně čím menší pečivo seženete, tím větší efekt. A můžete zkoušet i další libovolné varianty...

Vydání: 2006/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Sendvič

Ingredience

    • 10–15 kousků malého pečiva
    • máslo na potření
    • 1 konzervu tuňáka ve vlastní šťávě
    • 1 vejce natvrdo
    • 70 g parmské šunky
    • 50 g rukoly
    • 1 cibuli, pokrájenou na drobno
    • 100 g šunky od kosti
    • 3–4 naložené okurky

Příprava jídla

1. Tuňáka nechte okapat a vejce pokrájejte na tenké plátky. Pečivo podélně rozkrojte a v tenké vrstvě namažte máslem. 

2. Třetinu sendvičů naplňte parmskou šunkou a rukolou, další kousky tuňáka s cibulí a pokrájenými vejci. Do zbytku sendvičů pak vložte plátky šunky a podélně rozkrojenou okurku.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Tatarský biftek

Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou

Avokádový salát

Čokoládová pěna

Pusinkový dort

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.3/06, str.51

Přidat komentář