Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Fettuccine s masem a ztraceným vejcem
Fettuccine s masem a ztraceným vejcem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Fettuccine s masem a ztraceným vejcem

5/5 Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3828 kcal
Bílkoviny 233 g
Sacharidy 289 g
Tuky 180 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svěží chuť a zářivé barvy jara k vám do kuchyně vnese tenhle úžasný recept.

Suroviny

nakrájená
těstoviny 500 g
fettuccine
vejce 4 ks
rozklepnutá
olivový olej 3 PL
střední kus, pokrájená
na kostičky
vývar kuřecí 100 ml
sůl
pepř

Postup

1

Do kastrůlku s mírně vroucí osolenou vodou s trochou octa nechte po jednom sklouznout vejce. Bílek přehrňte přes žloutek a povařte, až bílek ztuhne. Vyjměte.

2

Ve velké pánvi rozpalte olej a zprudka na něm osmažte kousky masa; vyjměte je a osmažte cibuli a papriku. Zalijte vývarem, vínem i smetanou a povařte do zhoustnutí. Porce těstovin s masem a omáčkou doplňte roketou i osoleným a opepřeným vejcem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

04.09.2007 18:00
Recept se nachází v č.3/06, str.16

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč