Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby jitrnice nepraskly

klobásky
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Čas zabijaček se nezadržitelně blíží, a tak se u vás doma může brzy objevit výslužka v podobě domácích jitrniček. Pokud je budete opékat, může se stát že prasknou a obsah vyteče do pánve. Jak tomu předejít?

 

Namočte jitrnice na dvě minuty do horké (ne vroucí) vody a po vyjmutí je osušte. Bez rizika prasknutí je pak můžete osmažit do zlatova.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč