Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby zavařenina vydržela

džem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Základní pravidlo zacházení se zavařeninou je jednoduché: Neolizujte vařečku ani lžičku, dokud neskončíte.

 

Dokud džem nedovaříte, nikdy neochutnávejte rovnou z vařečky. Lžičku si na to vezměte vždycky čistou! Totéž platí při nandavání hotové zavařeniny: lžíci smíte olíznout, až než poputuje do dřezu či myčky.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč