Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ani kapka citronu nazmar

citrony
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Kdo by se nesetkal s tímto problémem: Připravujete nějaké jídlo, ale potřebujete jen opravdu pár kapiček citronu. Rozkrájíte jej na poloviny, ale zbytek kyselé dobroty už nemáte k čemu použít, uschne vám na povrchu nebo zplesniví. Co dělat?

 

Citron není nutné vždy rozkrojit celý, pokud potřebujeme jen minimální množství citronové šťávy. Uděláme do citronu malou dírku (třeba párátkem) a vymačkáme požadované množství. Plod nevysychá, nezplesniví a můžeme jej použít i za několik dní.
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč