Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cenné rady, jak na ovocné knedlíky

Cenné rady, jak na ovocné knedlíky
sdílet:

Chystáte se vařit ,ovoknedle‘? Přečtěte si, na co nesmíte zapomenout.

 
  1. Než ,ukoulíte‘ celou várku, vždy uvařte jeden kus na zkoušku.
  2. Není-li uvedeno jinak, vyndavejte knedlíky z vroucí vody děrovanou naběračkou a nechte na cedníku okapat. Propichujte jen kynuté.
  3. Prakticky všechna těsta můžete ,ztužovat‘ moukou, strouhankou či krupicí, případně ředit máslem či mlékem.
  4. Ovoce může být čerstvé i mražené, důležité je, aby bylo co nejlépe osušené.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč